Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Binaların strüktürsına isabetli kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Umumi amacı insanların binayı mazarrat gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi kızılır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik çabucak bapnın kolaylıkla açılması karınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Montaj: Yangın bapsı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve yamanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı sertya kapanmaktadır.

Hatta Yangın Kapısının üzerinde kâin panik bar kilit sisteminin bile problemsiz çtuzakıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Olası yangın veya rastgele bir muhatara durumunda binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yapılmaktadır.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine bariyer olan acil boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse birlik kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page