Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden daha bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın bapsı müstacel çıkış muhtevain kullanılacaksa o çağ lazım koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

özdek 3- Kaçış merdiveni mimarinın haricinde kalabilir. Fakat bununla alakadar uyulması gereken bazı kurallar bulunan. örneğin; bir bünyenın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden şu denli ise yapı dışına boş merdiven konstrüksiyonlmasına icazet verilmemektedir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve genellikle modern binalarda kullanılır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda örgüdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve benibeşer yaşamını omurga alan, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtalı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin iyi izin olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlam başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kullanılan kapı fitili yürekin tütün sızdırmazlık şartı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim esenlanabilir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin zorlu iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duyar davranıyoruz.

Yangın kapıları tasarruf kayranına nazaran, rengine gereğince ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması süflidaki gibidir

Hayati ögönen taşıyan bu konuda kapı arayan müşterilar ucuz kapı sattığını argüman fail kişilerle muhaliflaşabilmektedir. Yangın Kapısı Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede verimsiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da gerelti olamayacaktır.

Report this wiki page